صفر تا صد راه اندازی خط تولید مربا و عسل

09124488011 مدیر فنی و فروش
چگونگی راه اندازی خط تولید مربا و عسل

مربا یکی از محصولات پرفروش است که بسیاری از افراد در هنگام صبحانه از آن استفاده میکنند و شما میتوانید با راه اندازی خط تولید مربا و عسل و گرفتن مجوز های لازم به سرعت به در آمد برسید. شما میتوانید برای چگونگی راه اندازی خط تولید مربا و عسل تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

ماشین سازی خدری
ماشین سازی خدری

را اندازی خط تولید عسل و مربا

مربا یکی از محبوب ترین خوراکی هایی است که امروزه افراد زیادی در هنگام صبحانه از آن استفاده میکنند.  مربا به دلیل محبوبیت زیاد بسیاری از شرکت ها به دنبال تولید انبوه مربا در مزه های مختلف هستند. ما در این سایت تمامی مراحل راه اندازی خط تولید مربا را برای شما میگوییم با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.

مربا از پختن انواع  شربت ها یا میوه ها به دست می آید و این محصول بعد از تولید در ظرف های شیشه ای یا پلاستیکی نگهداری میشود. بسیاری از افراد در هنگام درست کردن مربا از پکتین عسل استفاده میکنند.

ماشین های مورد نیاز برای راه اندازی خط تولید عسل و مربا

برای راه اندازی خط تولید مربا و عسل شما نیاز به ماشین آلاتی از جمله دستگاه پرکن مایعات، دستگاه پوست گیر و.... نیاز دارید. شما میتوانید با خرید این ماشین آلات یک خط تولید برای خود راه اندازی کنید و با گرفتن مجوز های لازم به سرعت به در آمد برسید. لیست ماشین های مورد نیاز برای راه اندازی خط تولید مربا شامل:

  • دستگاه سورتینگ
  • دستگاه پرکن پالت
  • دستگاه پرکن مایعات
  • دستگاه استریل شیشه
  • دستگاه درب گذار
  • دستگاه شیرینگ پک
  • نوار نقاله
  • دستگاه لیبل زن

مراحل راه اندازی خط تولید مربا

بعد از خرید این دستگاه وقت آن رسیده است که مراحل تولید مربا را برای شما بگوییم.

مراحل راه اندازی خط تولید مربا

آماده سازی مواد اولیه

در این مرحله شما باید عملیات مختلفی از جمله سورتینگ، شست و شوی شیشه و میوه ها، هسته گیری، پوست گیری میوه ها، خرد کردن و خلال کردن میوه ها را انجام دهید هر کدام از این کار ها هم میتواند به صورت دستی و هم میتواند به صورت مکانیکی باشد.

تولید شربت

بعد از انجام آماده سازی مواد اولیه تمامی میوه ها را داخل دیگ های صنعتی بریزید و میتوان شکر را به طور مستقیم به داخل دیگ پخت میوه بریزید اما ما به شما پیشنهاد میکنیم که ابتدا شکر را در آب جوش حل کنید و بعد از صاف کردن شربت ، آن را به دیگ اضافه میکنید.

پختن محصول

پختن محصول به دو روش انجام میشود که شامل:

  • پختن در دیگ های روباز: یکی از روش سنتی و قدیمی، پختن در دیگ های روباز است که البته هنوزم بسیاری از افراد از این روش استفاده میکنند. در این روش دمای محصول به 100-105 درجه سانتی گراد میرسد به همین خاطر باعث ایجاد طعم و مزه خاصی میشود.
  • پختن تحت خلا: در این روش دمای محصول به 60-50 درجه سانتی گراد و خلا 540 الی 640 میلی متر جیوه انجام میگیرد. در این روش تغییر طعم کم تر حس میشود و از سوی دیگر رنگ محصول تغییر نمیکند. شما میتوانید برای پختن محصول از هر روشی که میخواهید انجام دهید.

پرکردن مربا در ظرف مخصوص

پرکردن مربا درون ظرف های مخصوص توسط دستگاه پرکن مایعات انجام میشود. پرکن مایعایت انواع مختلفی دارد ولی از آنجایی که مربا مایع غلیط است شما باید دستگاه پرکن سیلندر پیستونی پرکن مایعات غلیظ) خریداری کنید. شما میتوانید برای خرید پرکن مربا و عسل با شرکت ماشین سازی خدری تماس بگیرید و با مشاوران ما صحبت کنید.

پرکردن مربا در ظرف مخصوص

درب بندی

شما در این مرحله هم میتوانید افرادی را برای درب بندی استخدام کنید و هم میتوانید با خرید دستگاه درب بندی این کار را انجام دهید.

پاستوریزه کردن محصولات

اگر در هنگام پخت مربا دمای آن 185 درجه فارنهایت یا 85 درجه سانتی گراد  کمتر بود شما باید عمل پاستوریزاسیون را انجام دهید. برای پاستوریزاسیون مربا، باید از دمای 195 درجه فارنهایت استفاده شود.

خنک کردن شیشه های مربا

به دلیل اینکه بعد از پخت مربا سریع به داخل شیشه ها ریخته میشود برای خنک کردن شیشه های مربا از زیر دوش ها عبور میدهند اما این آب باید طوری باشد که شیشه ها با گرم و سرد شدن نشکند پس حواستان به دمای آب باشد.

بسته بندی شیشه های مربا

بعد از انجام تمامی مراحل های بالا وقت آن رسیده که محصولات خود را بسته بندی کنید. بسته بندی یکی از مراحل مهم در صنایع غذایی است. شیشه های مربا بعد از خنک شدن وارد ایستگاه بازرسی چشمی میشوند. برچسب زنی، شیرینگ  پک، آخرین مراحل مربا سازی در کارخانه ها است.



امتیاز شما به این مطلب چقدر است؟


ارسال نظر درباره این موضوع

Loading...
(اختیاری)
تماس بگیرید